Acum poti compara ofertele rent a car

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte de inchirieri auto va recomandam sa vizitati un comparator rent a car care compara ofertele de inchiriere masini de la sute de firme car rental si le listeaza online pentru ca userii sa poata sa aleaga.  Este  foarte important pentru om de afaceri sau turist sa poata sa selecteze cele mai bune servicii turistice, fie ca este vorba de hotel, bilete de avion sau rent a car. Un astfel de exemplu este site-ul expedia.com, care este cel mai mare integrator de oferte turistice pentru cazare sau transport. Sistemul este simplu de folosit, chiar pentru useri fara experienta:
– clientii pot alege intre oferte de cazare la hoteluri, achizitie de bilete pentru avion sau servicii de inchirieri auto
– se selecteaza apoi perioada de timp pentru care se doreste calatoria pentru a putea incepe rezervarea
– este solicitat apoi numarul de turisti, inclusiv copii
Dupa ce aceste date sunt introduse, site-ul afiseaza o lista cu sute de furnizori si mii de oferte din care clientul poate extrage oferta care este cea mai potrivita din punct de vedere al locatiei, bugetului alocat, brand-ul hotelului, compania aeriana favorita sau firma rent a car preferata.

Comment are closed.