Global Rent a Car Bucharest a deschis un biroul in aeroportul Otopeni din Bucuresti

Global rent a car Bucharest s-a mutat din aeroportul Baneasa in aeroportul Otopeni din Bucuresti, fiind operabil incepand cu luna mai 2012. Firma este specializata in contracte rent a car extern, pentru turistii si oamenii de afaceri care vor sa inchirieze un autoturism inafara Romaniei pentru orice destinatie din Europa. Masinile inchiriate sunt noi, iar costurile de inchiriere au totul inclus: taxe de drum, TVA si asigurari auto externe. Va punem la dispozitie si autoturisme  voluminoase, daca calatoriti cu familia si aveti multe bagaje, sau masini all road 4×4 daca calatoriti in expeditie la munte. Avem disponibile pentru inchiriere de la autoturisme mini – economice, pana la gama limuzine de lux pentru diverse evenimente.

Biroul rent a car din Otopeni a fost deschis pentru a oferi turistilor care sosesc la Bucuresti conditii  moderne si civilizate de inchiriere sau transfer privat cu sofer. Rezervarile de masini inchiriate se pot face online pe pagina web a companiei www.global-rentacar.ro. Alegeti doar perioada de inchiriere a autoturismului, modelul de masina  favorit si locatia de preluare / predare. Semnarea contractului rent a car se poate face chiar in aeroportul “Henri Coanda” Otopeni, iar plata se poate face online in conditii de siguranta maxima. Fa o rezervare online acum pentru tarife de inchirieri auto speciale !

“Suntem foarte onorati s-a deschidem oficial biroul nostru de inchiriere masini din aeroportul Bucuresti Otopeni si promitem clientilor nostri rent a car cele mai bune conditii de  siguranta si confort de transport in Romania” ne spune Mircea Stan director de divizie flote auto la Global Rent a Car low cost auto rentals in Bucharest Romania.

  • Trackback are closed
  • Comments (0)
  1. No comments yet.

You must be logged in to post a comment.