Turistii prefera sa inchirieze un autoturism in Bucuresti

Majoritatea turistilor care viziteaza Bucurestiul au declarat ca prefera sa inchirieze o masina atunci cand intentioneaza sa se deplaseze pe distante mai lungi in jurul capitalei sau vor sa faca un circuit turistic prin Romania. E mai bine decat cu trenul sau autocarul…

Acest aspect este pregnant atunci cand turistii sosesc in Bucuresti pe aeroportul Otopeni. pentru ca aici calatorii curselor aeriene prefera sa apeleze la serviciile rent a car Bucuresti Otopeni, prioritar fata de orice alt mijloc de transport: taxi, autobuz sau prin transfer de la aeroport.

Afacerile rent a car mai ales in tarile care au teritorii mari (vezi SUA, Canada, Australia) si unde turistii calatoresc foarte mult cu avionul intre doua locatii, iar odata ajunsi la destinatie, prefera sa inchirieze un autoturism pentru deplasarea pe distante mai scurte.

“Constatam o revigorare a cererii pentru masini de inchiriat pentru vara anului 2012. ┬áNoi colaboram activ cu agentiile de turism partenere, cu brokerii rent a car, dar si direct cu clientii de inchirieri auto, care au posibilitatea de a rezerva un autoturism de inchiriat online. Plata serviciilor se poate face online cu cardul de credit, dar si prin alte instrumente bancare”, ne spune Ramona Mahu – Director General la Active Rent a Car Romania.

  • Trackback are closed
  • Comments (0)
  1. No comments yet.

You must be logged in to post a comment.