Servicii rent a car in Bucuresti

In Bucuresti exista se pare sute de firme care ofera servicii de inchirieri auto. Marea lor majoritate sunt “firme de apartament” cu 2-3 masini in dotare si care practic nu conteaza pe piata de inchirieri auto din Bucuresti.
Piata este practic impartita de 5-6 companii de inchirieri masini in Bucuresti care detin 80 % din totalul cifrei de afaceri (mai putin companiile multinaltionale de rent a car de unde nu avem date). Ele detin si aproximativ 85% din flota de autoturisme.
In ultimii ani, datorita recesiunii economice si incercarii de a scadea cheltuielile de operare, multe firme epeleaza la servicii de inchirieri auto ieftin. Ca si in industria de transport aerian, operatorii low cost car rental au castigat teren si cote de piata.
Concurenta este acerba, iar preturile de inchiriere a masinilor au scazut constant ajungand la limita profitabilitatii. Majoritatea rezervarilor auto se fac online, iar platile se pot face in majoritatea cazurilor cu cardul de debit sau credit. Recomandarea noastra este sa se selecteze o companie recunoscuta si cu reputatie pentru a nu a avea experiente neplacute.
Pe timpul vacantelor si a concediilor de vara cererea de inchirieri masini creste, de aceea este de preferat sa faceti o rezervare din timp. Incercati de fiecare data sa negociati oferta rent a car pentru a obtine cele mai bune conditii.

Comment are closed.